lördag, oktober 13, 2012

Leksands Damlags urladdning i tredje gav seger.

Leksands IF-Munksund-Skuthamn 4-2
Vårt damlag spelar två matcher i helgen, idag hade man besök av Munksund-Skuthamn som man borta besegrade tidigare och idag vann man med 4-2

Leksand vinner skotten med hela 43-22 och var det klart bättre laget.
Men det hade kunnat gå riktigt illa idag. I spel 5 mot 4 i första perioden släpper man in ett mål.
Leksand kvitterar till 1-1 i slutet av andra perioden genom nyförvärvet Shellby Ballendine som jag tror kommer att göra en hel del poäng för laget när hon blir lite varmare i kläderna.

Linn Peterson ökar på till 2-1 efter 5.47 i tredje perioden. Sen gör man en riktig blunder i försvaret och Munksund kvitterar.

Men Leksands tjejerna visar fin moral och drygt 3 minuter senare gör Felicia Karlsson 3-2.
Linn Peterson slår spiken i kistan när hon gör sitt andra och lagets 4e mål när det återstår ca 3 minuter av matchen.

Ska man klaga på något är det att man missar för mycket frilägen, men det är dom ju inte ensamma om :)

A-laget har Erik Hanses och i damlaget heter motsvarigheten Julia Åberg. Hon visar ett stort lugn och står nästan alltid helt rätt i spelet kring sitt mål.

I morgon blir det en ny hård nöt att bita i. Serie ledarna Modo.