Härlig seger mot AIK för Leksands Damlag.

Äntligen tog tjejerna en stor seger skalp.
Aik besegrades på borta plan med 2-1 in en jämn match.
Detta betyder att Leksand tog hem alla 6 poäng på sin Stockholms "roadtripp"

Första och andra perioden slutade 0-0.
Aik tog ledningen efter 5.48 i tredje perioden, sen kvitterade Linn Peterson efter 8.21.
Seger skytt för Leksand blev efter 10.29 Anna Daniels.
Skotten slutade 34-27 i Aiks favör.

Det känns som dom unga Leksands tjejerna sakta men säkert börjar växa in i sina roller.
Nu är det ett långt uppehåll i Rikserien, och Leksands nästa hemma matcher är den 14 och 15 Januari 2012.
Jag skojar inte det är sant. Hårdträning och lite Julmat är det som gäller tjejer. :)

En av målskyttarna Linn Peterson säger så här om seger matchen mot Aik.
Vi gör en bra match rakt igenom vi spelar väldigt enkelt o tar oss hjälp av sargen o kontrar oss till flera lägen. Period 2 avbryts med ca 1,30 minut kvar efter att ebba "Pippi" Andersson har dragit iväg ett slagge rakt i huvuddomarens bakhuvud. Domarbyte alltså. AIK börjar att göra 1-0 efter att AIKs back smög ner i zoon och satte pucken bakom en mycket bra spelande Julia. 1-1 görs i PP efter att Hanna Lindqvist o Madde hall jobbat bra framför mål o jag kunde enkelt lägga in pucken! Efter detta väntade en rad olika utvisning från vår sida då den nya domarn inte var på våran sida. 2-1 sattes snyggt uppe i vänstra krysset utav Anna Daniels! Vi håller ut perioden ut o 3poängan var vår!! Äntligen 6 poäng, go helg!