söndag, oktober 07, 2012

Leksands Dam tog 3 av 6 poäng på sin Norrlandsresa,

Modo Hockey-Leksands IF Dam 4-1

Serieledarna Modo blev för svåra för vårt Leksands IF i dagens match som spelades i Fjällräven Center.

Leksands Iveta Koka gjorde Leksands 1-2 mål i andra perioden ,men närmare än så kom inte Leksand.
Skotten slutade 24-20 för Modo.

Några ord från Leksands Elin Benn.
Grattis Elin Benn till 3 poäng av sex på Norrlands svängen. Berätta lite om matcherna.

Tack! Det känns skönt att ha vunnit mot Munksund och ta 3 poäng men hade gärna velat ta 3 poäng till mot Modo. Matchen mot Munksund var tuff och gick snabbt, Munksund tog ledningen efter 8 min i första perioden och det kändes lite surt men vi gav inte upp och kvitterade till 1-1.

Efter andra perioden stod det fortfarande 1-1 och när tredje perioden starta så var stämningen på topp och vi kände att det här var våran match, 10 min kvar av matchen så tar vi ledningen med 1-2 och sedan med 1-3. Slutsignalen gick och det kändes hur bra som helst att vinna över serieledarna.
Många kallade det "skräll" men det fanns inget annat än vinst i den matchen. Matchen idag mot Modo slutade 4-1 till Modo och det var irriterande att förlora, vi spelade bra stundtals men de var Modo som hade matchen. Vi gjorde en bra första period men sen tog Modo över, men vi hade lika gärna kunna vunnit för Modo är inte bättre än nåt annat lag vi mött men det var inte våran dag idag helt enkelt. Nu laddar vi om till nästa helg och hoppas på 6 poäng.